Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
Da ce treaba are omule? Iar vedem doar partile pozitive de la un joc? Tu daca faci review la un joc, spui doar de bine?

Mie mi se pare corect sa le vedem pe toate. La fel am zis si la Spider-Man, unu din cel mai bune jocuri din ultimii ani si la fel spun si aici.

Nu are treaba cu faptul ca, cel putin pentru mine, e cel mai asteptat joc din ultimii ani (cred ca de la Uncharted 4 n-am mai fost atat de entuziasmat si nerabdator), dar daca e de zis, zic.

Am bagat 4-500h in GTA V si GTA Online pe X360 si X1 si cu siguranta voi face la fel si in RDR 2 si RD online, iar precomanda este nelipsita si sunt sigur ca nici nu le voi vedea/observa in joc, dar daca aici le arata si se vad foarte clar (recunosc ca le-am vazut mai clar pe TV-ul 4K decat pe ecranul de la laptop), e clar ca ele exista.
Tu exagerezi ca de obicei. Calmează-te, că nu ți-am spus-o cu răutate. Ești unul dintre cei puțini pe care-i mai urmăresc pe forum. Doar că tu ești câteodată prea...când e vorba de grafică. Aștept un review de la tine, poate pentru RDR 2, sa văd și eu cum analizezi un joc. De cele mai multe ori comentezi când vine vorba despre iluminare, grafica, umbre samd... Îți aduc daca vrei o tonă de jocuri cu probleme muuuuult mai mari pe care le-am iubit cu toții, in trecut, pe niște platforme de care unii nici nu au auzit. Îți dau câteva exemple? Contra, Super Sidekicks, Castlevania, Mass Effect 1, 2, 3, Mafia, Legacy of Kain, Heroes 3, Life is Strange, The Last of Us PS3 samd...