Quote Originally Posted by Otman View Post
Nah Witcher 3 is the GREATEST GAME EVER!!!

Ca alegerile tale te-au dus la finalul naspa nu e vina CDPR, finalul meu a fost , iar finalul din DLC-ul 2 cand te reintalnesti cu Ciri a fost superb.
Pe ce l-ai jucat de ai avut loading-ul ala? Eu pe PS4 eram sub un minut la un load.
Nu exista cel mai bun joc ever si nu o sa existe vreodata din simplul motiv ca totul tine de gusturi. Nici pe mine nu m-a uluit the witcher, nici in ziua de azi nu l-am terminat. E un joc tare, fara discutie dar cu o mecanica deficitara care il da mult inapoi. Pentru cine pune accent maxim exclusiv pe poveste atunci da, e genial. De aia zic ca nu exista cel mai bun joc, pentru ca fiecare e subiectiv. Mie poate imi place GOW sau Assassins's Creed sau TLOU, tie TW3, unui prieten de al meu ii place Mario, jucand absolut toate jocurile care au aparut.
Totul tine de gusturi
Ca fapt divers, mie diablo 2 imi place de 100 de ori mai mult ca witcher, pentru ca nu o sa uit in veci cum jucam cu prietenii, cum ne aduceam pe vremuri calculatoarele si faceam retea intr-o camera. Pana la urma feelingul care ti-l lasa jocul conteaza, distractia, nu grafica, povestea si mai stiu eu ce