Single post: Red Dead Redemption 2 / Online
-
14-11-2018 23:30 #1214 SP
Member
Exact cum am zis cu mai multe pagini in urma: daca nu iti place total jocul asta, daca nu ii ridica statuie, vin "desteptii" si te pun la zid. La inceputul topicului venise un "geniu" care spunea ca daca nu iti place jocul, nu iti place Shakespeare si esti praf. Ceva asemanator fac clovnusor si KurtKnispel, doar ca au fost mai..soft in exprimare. 
Cu ocazia asta tin sa-i reamintesc lui MonKy de ce am contul de atatia ani si postez atat de putin. Pentru ca aici e plin de "fetite" sensibile care nu pot concepe ca e normal sa nu idolatrizezi acelasi lucru cum o fac ei. Ba chiar e nevoie de "maturitate" domne ca sa intelegi jocul asta, care te ridica pe culmi neatinse. Bai oameni buni, si asta e ultima oara cand mai zic asta, deja am zis-o de prea multe ori dar ori nu va duce mintea ori refuzati cu nesimtire, nu stiu care din ele, ORICE om are dreptul sa ii placa SAU NU ceva. Defapt aici nici nu e vorba daca ne place RDR2, pentru ca toti l-au apreciat cu mult peste medie, e vorba ca sariti ca niste virgini cand cineva nu ii da nota 10, cand cineva nu e total de acord cu voi. E trist !!!
@clovnusor, era sa zic eu ce mi se rupe, ca nu poti tu sa ma iei in serios, dar ma abtin. Problema ta e ca iei in serios fix ce NU trebuie. Esti de o naivitate crunta daca ai luat GTA in serios. Si de pe luna ar trebui sa vezi ca jocul ala e o satira pura, o bascalie la adresa cocalarilor si parvenitilor din SUA, a "taranoilor" si a "niggerilor". Personajele alea au fost facute intentionat asa penibile si exagerate, zici ca le-a facut Caragiale. Nu trebuia sa rezonezi cu ele, niciun om intreg la minte nu a facut-o, au fost scrise "la caterinca".
@KurtKnispel, tu ar fi trebuit sa te citezi singur si absolut toate comentariile tale recente sa se rezume la fraza asta: "Poate de aici dezamagirea ta, lumea western posibil sa nu se potriveasca cu gusturile pe care le ai in materie de gaming". ATAT ! Si nu se aplica la mine, mie imi place maxim sa explorez harta, chit ca as fi dat banii doar sa fac asta si nu eram dezamagit. Dar a nu stiu cata oara, asta NU inseamna ca e cel mai tare joc ever PENTRU MINE !!!! Sau pentru oricare altul !!! Pentru mine e joc de 8-8.50. Spiderman e de 9. De ce? Pentru ca a fost MAI FUN ! Adica fix ce caut la un joc, atunci cand vreau sa ma relaxez. Pentru tine putea sa fie joc de nota 3 eu as fi zis bravo, e 100% dreptul tau sa gandesti asa. Dar de, eu am trecut demult de nevoia puerila de a fi toti de acord cu mine si cu ce gandesc eu.