Am reusit sa il termin si eu in seara asta. Per total jocul e bun, il recomand, dar are si neajunsuri cam ca orice joc.

Povestea in sine e destul de slaba, nu se prea intampla nimic impresionant de-a lungul ei, dar personajele, in special Arthur, si voice acting-ul sunt excelente. E dupa parerea mea prea lunga, o gramada de misiuni de umplutura plus ca faci cam acelasi lucru in toate. Mergi vorbeste cu personajul X, suie-te pe cal, stai de vorba de-a lungul drumului cu personajul X, ajungi la locatie unde impusti cativa insi si gata, cam la asta se rezuma o gramada de misiuni. Misiunile secundare sunt cu mult peste cele principale.

Open word-ul e extraordinar. Acele stranger encounters in care trebuie sa salvezi tot felul de oameni adauga la realism. Mergi linistit cand intalnesti un tip muscat de sarpe, il ajuti daca vrei dupa care te poti intalni cu el in oras unde sta cu un prieten de al lui si te recunoaste ca fiind tipul care l-a salvat si multe alte exemple. Partea de hunting si fishing nu le=am prea incercat in special cea de pescuit cand am incercat sa pescuiesc un peste legendar si a trebuit sa invart de analogul drept vreo 20 de minute am zis pas la urmatorul. Oricum sunt o gramada de activitati sa te tina ocupat.

Tot nu pricep cum naiba au stat sa animeze *****le calului, dar nu s-au gandit ca poate cineva ar vrea sa mai scape de unele arme din inventar sau cand ma dau jos de pe cal sa nu iau arme la intamplare cu mine sau in timpul unor misiuni sa nu iti pierzi armele din nu stiu ce motiv, chestiile astea m-au scos din sarite de cate ori le pateam.

Gameplay-ul e ok. Controlul personajului destul de greoi, dureaza ceva pana te obisnuiesti. Sistemul de shooting e in mare parte la fel ca cel din primul joc. Daca nu ar fi Dead Eye ar fi al naibii de plictisitor.

Grafica niciodata nu m-a interesat intr-un joc, asa ca nu ma prea pronunt aici, mai ales ca l-am jucat pe un PS4 normal unde mai aveam frame drops sesizabile in orase.