Single post: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii
-
16-11-2018 20:23 #8971 SP
VIP Member
Crixus - intreaga ta comanda de la codul de beta si pana la momentul actual a fost o experienta complet inacceptabila. Este o eroare pe care am verificat-o in detaliu astazi. Imi pare sincer foarte rau.
Am facut tot ce a fost posibil astazi pentru a obtine o editie suplimentara. Am contactat direct furnizorul si am cerut orice editie de colectie, urmand sa adaugam noi jocul de PC separat (daca am retinut corect aveai precomanda pe PC, daca nu - platforma preferata), dar nu am primit un raspuns pozitiv. Am discutat si in retail ca sa vedem daca putem prelua o editie, dar nu mai sunt, din pacate.
In absenta unei astfel de editii, am rugat-o pe colega mea sa ofere cel mai bun deal posibil in afara de aceasta editie. Te inteleg insa, nu este acelasi lucru.
Am mai cerut acum o verificare cu producatorul, insa nu am sperante foarte mari. Imi pare sincer rau, te asigur ca nu este intentionat (nu am facut legatura intre comanda ta si discutiile noastre). Sunt personal un (mini) colectionar si inteleg perfect situatia, nu poate fi inlocuita experienta uneia de colectie. As fi cedat cu mare drag editia mea daca as fi cumparat una, dar nu am facut-o de data aceasta.
Am rugat-o pe colega mea sa te contacteze cand vom mai avea listari de editii de colectie. Nu cunosc tipul de joc pe care il apreciezi, daca vrei sa ne transmiti o lista vom monitoriza si te vom anunta cand avem detalii.
As vrea sa pot face mai mult si, din nou, imi exprim regretul. Nu ne caracterizeaza, dar este o experienta foarte negativa in acest caz.
Daca cumva voi primi un raspuns pozitiv in urmatoarele zile te voi anunta imediat.