Quote Originally Posted by Mishy View Post
Macar ai jucat sa te convingi singur cum e? In ziua de azi nu are rost sa te iei dupa un reviewer ca tipul asta care face content doar pentru vizualizari si sa creeze controverse.
Da, am testat open-beta si am vizualizat suficient e multe clipuri de gameplay sa ma conving ca BFV e o mizerie fata de BF1 a carei editie Revolution o am cumparata, avand sute de ore in el si e cu ani lumina mai bun calitativ.
Pe deasupra, hartile mi se par plictisitoare si eu voiam harti MP cu Stalingrad, Iwo Jima, Normandia, El Alamein, voiam gameplay tactic si axat pe cooperare, o poveste single-player memorabila pe motorul frostbite in asa hal incat sa-i faca pe aia de la Activision sa planga, asteptam o varietate mare de arme si vehicule cu acuratete istorica, cat mai multe factiuni, si mai putina propaganda SJW.
Exact ce ne-a oferit Battlefield 1942

Joe a fost cam indulgent cu nota, eu in locul lui ii acordam fix media userscore-ului de pe metacritic, adica 2,1, atat cat merita jocurile nefinisate, pline de buguri, pline de probleme (si vad cateva pagini de plangeri care sa-mi dea dreptate), cu o campanie single-player facuta in bataie de joc, cu gameplay inspirat dupa Call of Duty in care toti joaca pentru kill-uri ca sa primeasca bonusuri, cu continut incomplet avand in vedere ca multe harti si chiar ultimul capitol al povestii vor aparea anul viitor si sunt numai doua factiuni si arme si vehicule bagate cu zgarcenie. Daca nici notele unor hateri nu te convinge, uita-te la ce vanzari catastrofale a avut jocul, poate cea mai teribila performanta din istoria curenta EA.

---------- Post added 03-12-2018 at 17:15 ----------

Ca idee, Battlefield 1 ne-a facut o incursiune pe toate fronturile primului razboi mondial, ne-au dus pe frontul de vest, pe frontul oriental, pe frontul italian, pe frontul din est.
In Battlefield V ai doar Norvegia, Creta, sudul Frantei si Olanda cu chitrosenie mare, neincluzand nimic despre frontul african, frontul de est sau frontul din Pacific.
Au crezut ca daca livreaza continut incomplet precum cei de la Activision o sa scoata profit mare.
Ca sa vedeti si voi cui luati apararea, unei companii care va da teapa pe fata.

Apropo de povestea SP: nu-i spectaculoasa, nu-i sinistra, e doar oribila.