Multumesc de opinie razvanrazy!


As atrage atentia asupra a 2 fraze din ce ai redactat mai sus:


Atasamentele nu le mai primesti din loot, le craftezi si le deblochezi cu SHD.


Si 2, cand joci single sau duo nu conteaza asa dificultatea aproape deloc, adversarii nu sunt "bureti", cand grupul este format din 3 4 jucatori, se transforma in "mega bureti", mai exact, >100 de gloante intr-un elite npc lvl 32 (sunt si video-uri pe yt despre asta deja).
*ce te faci cand dai de un npc lvl 34 cum erau in div 1!?In rest, de acord cu multe puncte din postul tau si cum ai spus si in final, sper ca e un build mai vechi (chiar daca in patch notes au ca si data 1 feb. Am lucrat in QA si am intalnit prea multe bug-uri in versiunea jucata can 15h, chiar si pentru un private beta (ingrijorator este ca unele sunt recurente).


Din pacate per total nu pot sa fiu la fel de optimist, (chiar daca am jucat peste 3k ore div 1 si am completat 100% tot ce se poate in joc commendation 5365. platina), jocul sufera mult prea mult:
--pe partea de gameplay, pvp-ul e 90% impracticabil acum (sniper 1 shot, seeker mine 1 shot, shotgun 1 shot), in pve vor fi probleme mari daca il lanseaza asa cum e gandit acum, o sa fie greu sa construiasca mai departe in conditia in care daca joci in grup >3 jucatori in echipa (un npc te omoara cu 2 3 gloante si tu ai nevoie de 2 incarcatoare).

--grafic, cum spui si in postul tau, unele palete de culori sunt neinspirate, reiesind un joc prea cartoonish (poate e doar parerea mea aici, dar nu cred ).
--la partea de servere, apreciez foarte mult cum reactioneaza jocul dupa o eroare (ramai in grup-ul in care erai, chiar daca erai cu un random si nu cineva din lista de prieteni, asta face ca automat sa ramai in misiune/locul in care erai in open world), nu apreciez in rest celelalte probleme legate de servere ce stirbesc imaginea ubisoft din "antichitate". Lag-ul fiind cel mai enervant.


Sunt si alte aspecte pozitive insa daca este sa fim obiectivi, nu au invatat aproape nimic din division 1, jocul nu este echilibrat intre pve si pvp si din pacate vor trece prin la fel de multe update-uri ca si div 1, pentru a incerca sa il echilibreze. Sper sa ma insel, chiar sper astaQuote Originally Posted by razvanrazy View Post
Iar atasamentele pentru arme mi se pare ca se gasesc mai greu, chiar daca stai si faci loot la orice ghiozdan/cutie gasesti pe drum. In ~3h de joc am gasit doar un singur atasament.

Inamicii nu mai sunt la fel de "buretei" de gloante, dar nu va asteptati sa-i omorati direct cu un headshot. Plus ca acum reactioneaza mai normal la gloante trase in picioare/maini, sau trase cu shotgun/sniper rifle. Dar pe langa inamicii normali, avem si unii cu armuri, pe care le poti sparge pe bucati, reusind astfel sa luam mai mult damage, daca se trage in locul unde nu mai exista armura.