Quote Originally Posted by keanustar View Post
Am impresia ca te transformi usor in Khan 2. Te deranjeaza adevarul? Omul a spus un fapt, nu un fanboysm, ceea ce tu faci. Iti va plesni o vena la cap intr-o zi de atata hate.

Btw, in 2014 ne legam de pixeli pentru ca nu prea erau multe jocuri de care sa ne legam. Acum cred ca nu mai e cazul. Cred ca toata lumea obiectiva de pe lumea asta este de acord ca PS e peste Xbox la exclusivitati generatia asta. Asta este cruntul adevar pentru tine. Si da, One X e mai puternica in jocurile AAA, dar nici nu costa cat PS Pro.
E bine ca ai o impresie.

Mai bine aveai impresia ca omul a ales DEJA o consola si a cerut sfaturi pentru achizitionarea ei ca si bundle, preturi, etc, pe threadul dedicat ce crezi... acelei console.

Nu mai am voie nici pe threadul numit "Xbox One X" sa nu vad Spiderman si God of War?
Nu aveti destule mii de pagini pe threadurile alea?

Sunteti zeci de mii, ati castigat generatia asta, gata.
Putem si noi astia mai prosti si foarte putini sa vorbim despre ale noastre in liniste, fara spidermeni si bloodborni?

Nu mai incercati sa va convingeti prin insiruirea acelorasi cateva titluri exclusive ca este ok sa jucati orice titlu multiplatform din Nov 2017 pana in Nov-Dec 2020 intr-o rezolutie inferioara si la o calitate mai proasta.
E ok, ati castigat sunteti intr-un ratio de 5-1, gata... e ok, raspundeti omului la subiect ori lasati-ne si pe noi sa murim frumos.