Pai...ca sa fie realist. Pentru ca EXISTA copii pe strazi in real life. Si in niciun joc nu am vazut asta. Si nu era vorba neaparat de copii sau de batrani. Dar iti dai seama ce ar insemna sa existe "realism" in jocul asta, in sensul ca un pusti de 18 ani se misca diferit de unu de 28 de ani, care se misca diferit de unu de 38 de ani, samd. Iar toate astea sunt diferite de aia de peste 60 de ani.

E vorba de felul in care spun ei ca totul este posibil, cand de fapt e destul de limitat totul. Si de faza cu "poti juca cu oricine", cat timp il deblochezi, faci origin story (chiar sunt curios cate origin story originale vom avea) si cat timp schimbi intre ei din meniu, cu loading, samd.

Sincer, ma asteptam la ceva gen Messiah (ala vechi, de prin 97, cu ingerasul) si sa faci hack la telefon si efectiv sa joci cu omu ala din momentul ala. Si cand vrei sa schimbi, sa faci la fel, totul fara loading time si meniuri.

Si mai sunt curios de cati oameni poti avea de ales, in meniu ala. Trebuie sa fie un numar maxim, pentru ca daca sunt doar aia 20, inseamna ca nu este asa cum zic ei, cu revolutia, ca oricine poate participa si bla bla.

Ma rog. Mult hate din partea mea, pentru ca este Watch Dogs doar cu numele si ma asteptam la ceva complet diferit si mai asemanator cu primele 2 jocuri decat cu ce au aratat ei.

---------- Post added 11-06-2019 at 13:59 ----------

Watch Dogs Legion is the most impressive E3 demo I've played in years

I ask creative director Clint Hocking how many variations and voice actors there are. "That's a complicated question just by itself. We've recorded 20 different what we call 'narrative personas', and those narrative personas all have their own lines written, so it's not just different voices saying the same stuff. They all have different personalities, perspectives and viewpoints, and those are combined with all the other things, the physical animation archetypes and all of that stuff. But roughly, there's 20 major characterisations across the game." That means your recruits will react differently in cutscenes, and that it's much more than just an appearance swap.