Am zis ca daca lasa telefonul de unde l-a luat ala nu se prindea ca a vb la el si cei de la sts sau politia avand numarul de telefon puteau sa faca detectia cu mijloacele avute la dispozitie. Din păcate, deoarece acolo e ca la un sat cu case la curte nu se poate face triangulatie, deoarece ai nevoie de vreo 3 statii de baza cat de cat apropiate. Triangulatie se poate face in orase cu blocuri, unde statiile de baza sunt mai dese. Singura tehnologie de detectie in acel moment cand a sunat fata la 112 a fost zona cu felia de pizza, zona foarte mare. Ala dupa ce a prins-o ca a vb la tel poate a mutat-o in alta parte, ingreunand localizarea ei.

Simpla marturie nu are valoare juridica pana nu se confirma cu probe clare si fara dubiu.

Gresesti cand afirmi ca e vinovat. Vinovat e numai cel care ia condamnare la ultima instanta. Pana atunci are prezumtia de nevinovatie chiar daca recunoaste. Ca daca e cum spui tu, acum era trimis in judecata.

---------- Post added 31-07-2019 at 12:30 ----------

Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
Trebuia să detecteze de unde sună după primele minute, că nu știu cum să folosească tehnologia că sunt proștii ăștia e altă discuție, după ce asculți conversațiile îți vine să le crăpi capul la toți cei implicați, a fost cazul acela cu elicopterul căzut și nu au făcut nimic pentru a îmbunătăți sistemul.
Nu stii ce vorbești. Esti specialist in telecomunicații? Te iei dupa toata mass media habarnista in telecomunicații?