Single post: FIFA 20
-
Member
O sa zic ceva in ciuda multor opinii: cred ca editia asta de Fifa e nesperat de buna. Pana acum primeam doar modificari de gameplay de la an la an, acum nu mai e Journey (care nu a rupt gura targului dar a fost okay ca experiment). In schimb e Fifa Street integrat in Fifa, da, fara niciun ban in plus, fara dlc, cu tot cu story mode si mecanici de strada. Toata lumea se plangea de Career Mode, anul asta eu am numarat cel putin 20 de modificari (fie ele minore), dar culmea e ca sunt din feedbackul fanilor, cred ca daca editia asta s-ar vinde mai bine, la urmatoarea vom vedea si mai multe din ideile fanilor. La gameplay nu pot sa ma dau cu parerea, multa lume zice ca de la 18 la 19 nu e o diferenta mare, sau nu a fost vreun feature major, in schimb eu am observat super multe detalii si animatii mai fluide, iar golurile se dau din situatii mult mai variate. Daca ar fi asa la 20 ar fi grozav pentru mine, daca nu, nu pot sa zic ca o sa fiu dezamagit. Mi-a placut ultimul Fifa Street, chiar si ca joc stand-alone, daca acum vine la pachet in Fifa 20 e cu atat mai bine 
PS: Legat de Liga 1 romaneasca in Fifa, cred ca stiti deja zvonurile. Eu am auzit ca cei de la EA negociaza an la an pentru drepturi si sunt consitenti de asta, doar ca pretentiile financiare ale ligii / federatiei (whatever cine se ocupa) sunt exorbitante (adica alte campionate serioase sunt licentiate pe mult mai putin). Sper totusi sa ajunga odata la o intelegere.