Single post: Clubul Xbox One S
-
Member
Vladut, jocuri gen GTA V ori Mafia 3, cer resurse, nu gluma. Inclusiv pe un pc potent, Mafia 3 se misca execrabil. Am avut si eu Xbox One S, aproape un an, iar jocurile rulate pe ea, au mers ok-ish. In sensul ca nu am avut probleme de blurring, cum spui tu, insa, in putine cazuri, frame-rate-ul scadea simtitor sub 30, devenind suparator. Mentionez ca nu am jucat GTA V si Mafia 3 pe Xbox One S. Eu am achizitionat-o la oferta pe olx, 700 lei sigilata, iar designul acesteia m-a facut sa ma indragostesc imediat de ea. Am dat-o foarte greu, nu stiu de ce in Romania vinzi extrem de greu o consola si un joc Xbox One, in fine, am cumparat in noiembrie anul trecut, un Xbox One X alb, in memoria lui Xbox One S, care in opinia mea, are cel mai tare design pentru o consola, iar materialele folosite par a fi de calitate, nu un plastic ieftin, ca la ps4.
Concluzie, daca shooterele iti merg bine, consola e ok, atat poate in GTA V si Mafia 3. Eu as bifa Energy Saving Mode pe off ( nu mai retin exact setarile), fiindca daca activezi acel mod, reduce drastic frecventa APU, iar jocurile ruleaza mai prost. Bafta si daca ai posibilitatea, treci pe consola Xbox One X, vizibil muuuuuuuuuuuuuuult mai puternica.
---------- Post added 11-08-2019 at 13:55 ----------

Originally Posted by
Teo
Am intrat in contact cu un operator de la xbox.com cu care am discutat foarte mult, in jur de 45min. M-a pus sa adaug tot felul de date la cont, sa atasez un card, doua adrese de facurare si billing. Ei au testat codul si au spus ca este valid. Nu a mers, la fel face.
Am incercat sa schimb si locatia/limba cu US / UK / RO. La fel. Fac research si incerc si cu proxy sa vad.
Multumesc pentru mesaje!
Si eu pateam la fel ca tine. Azi am reusit sa activez cele 4 jocuri Gears Of War astfel :
- descarcat aplicatia Xbox pe telefonul mobil.
- descarcat pe telefonul mobil TunnelBear VPN.
- in aplicatia Xbox mergi la Settings, apoi la Language si setezi astfel : Language (English (United Kingdom)), iar Location bifezi Ireland.
- restartezi aplicatia Xbox.
- Folosesti TunnelBear si ii dai ca locatie Ireland.
- Intri in aplicatia Xbox, mergi la Xbox Store, apoi la Redeem Code.
- Voila!!!