Single post: Tekken 6 - complete roster
-
__The Game__

Originally Posted by
digw33d
Si Tekken si FF au fost dezvoltate de developeri "independenti" (respectiv Namco si Square Enix). Dar datorita evolutiei pe piata consolelor si datorita refuzului celor de la Sony, cel putin pana acum, de a micsora preturile pentru consolele lor, (ajutand in acest fel si dezvoltatorii de jocuri) developerii au inceput din ce in ce mai serios sa ia in calcul si release-uri pt consola celor de la Microsoft, iar unii chiar sa renunte la dezvoltarea jocurilor pentru PS3. (Activision)
Corect, asta e explicatia pentru care unele exclusivitati nu raman exclusivitati. Eu ii intrebam pe stimabilii de ce anume ar fi preferat ei sa ramana exclusive, ce ar fi adus in plus jocului aceasta exclusivitate?

Originally Posted by
cryyo
GreyhounD, nu ti-ar strica sa fii mai indulgent, ce-s cu expresiile astea "fanbotiste"?!
"fanbotiste" = atribut pentru expresiile folosite de "fanboti", fanbotii fiind cei ce iubesc la maxim un lucru, dragostea aceasta facand sa urasca orice altceva, devenind astfel niste fan-bots. Daca te-ai simtit lezat si vizat de aceasta expresie inseamna ca te-ai revazut cumva ca fanboy, daca nu este cazul, nu cred ca era necesar un post fanbotic ca cel de mai sus. (numarul 7)
Mai ales ca am crezut initial ca ar fi fost un lucru bun daca Tekken ramanea exclusiv. Din cauza asta am cerut si explicatii, in schimb...