Am jucat aseara vreo 2 ore asa ca nu pot sa va spun mare lucru. In primul rand cand porneste jocul si incepe cinematicul cu acel soundtrack ti se face pielea de gaina, te duce gandul direct la copilarie cand am inceput sa ma uit prima data la desenele animate.

Combatul este foarte bun si distractiv, story-ul te va duce prin "memory lane" cu tot felu de personaje care de obicei sunt in plan secundar si iti ofera niste misiuni amuzante si interesante. La un moment dat o sa ai si party members care te vor ajuta in lupta si poti sa costumizezi fiecare caracter cu ce abilitati vrei ( dupa ce le-ai deblocat ).

Desii initial am inceput jocul in Japoneza pentru ca imi plac vocile mai mult in versiunea originala, a trebuit sa schimb pe Engleza pentru ca sunt multe dialoguri in timpul luptei, pentru ca nu pot sa fiu atent la subtitrari si asa poti pierde multe dialoguri amuzante.

Cateva minusuri: button layout e un pic ciudat la prima vedere dar te obisnuiesti dupa cateva lupte. Nu imi place cand sunt roaming si ma ataca un inamic si dupa ce il bat la scurt timp re apare, iar daca ramai acolo un pic te baga iar in combat. Si cel mai enervat e ca nu au scapat de acel sistem de dialog in care tu trebuie sa apesi X dupa fiecare propozitie ca sa continui, cum a fost in FighterZ, dar macar asta nu se intampla chiar peste tot.

Deci la prima impresie, este un joc in care te vei distra mult si ai foarte multe chestii de facut, si daca est si fan DBZ atunci dute acuma si cumpara jocul, nu cred ca vei regreta.

Daca aveti ceva intrebari lemme know.