Single post: Clubul PlayStation 5
-
Why so serious ?

Originally Posted by
Xander Ro
Sau games as a service, Netflix gen, ca doar asta e fetish-ul lui P3...
Am zis asta in ultimii ani de mi s-a acrit si totusi lumea nu vrea sa inteleaga ca nu este o presupunere sau un vis, este o certitudine si spre asta se indreapta cu totii. D-aia-si fac si Google, nVidia, Amazon, Apple, Xbox, in viitor si PS (cu suportul Microsoft prin Azure) un asemenea sistem de streaming.
Asta o sa fie ultima generatie de console in sensul traditional, iar in 7-8 ani, cand o sa fie ceva normal un Stadia sau Xcloud sau cum le-o mai zice, (cand o sa avem 5G standard si o sa putem sa jucam orice joc de PC sau Consola la detalii maxime, fara latency sau artefacte chiar si in metrou sau tren, fara instalare, update, patch, drivere, loading screens si alte balarii), in cazul in care vom mai vedea console fizice, se vor vinde intr-un numar atat de mic, incat nu vor mai justifica banii investiti in research pentru asa ceva si cel mai probabil, vor scoate doar niste cutiute, gen Chromecast sau Apple TV cu gamepad care se va lega direct la internet si asta o sa fie tot.
Si cred sincer ca jocurile fizice tot vor exista pentru colectionari, chiar daca asta inseamna o cutie cu goodies si o carcasa cu un cod pe care sa-l activezi in ce sistem vrei tu.
Dar pana acolo mai e cale lunga