ok. Am inteles. Am luat in calcul si filtrul extern, dar momentan il las asa. Pentru a schimba filtrul intern cu unul extern, trebuie scoasa apa din acvariu.
Probabil ca mai mult ca sigur voi opta pentru neoni. Aveau 3 tipuri, albastri, verzi si inca o culoare. Sunt foarte frumosi. Carasi nici prin cap nu imi trece sa iau, exact cum ai spus sunt porcii acvariilor. Am avut acum vreo 15 ani. Frumosi dar foarte murdari. Viviparii nu prea ma tenteaza, din cauza inmultirii. Singurii care ma tenteaza sunt neonii (cory, binenteles ) si somnii de oglinda. Somnii de oglinda sunt foarte interesanti dar si prea sensibili. Deci chiar multumesc de ideea cu neonii.
Daca am sa pun pietris rotund peste acel nisip este ok? sau mai bine il las asa? Am reusit sa plantez majoritatea plantelor, dar pentru cele doua mi-am pierdut rabdarea, de aceea sunt inca in ghiveci.
Eu locuiesc in momentul de fata in Danemarca, exact unde se agata harta Danemarcei in cui ( unde se intalnesc cele 2 mari)
Si da m-ai ajutat foarte mult si sigur vor fi apele limpezi. Multumesc mult pentru sfaturi si voi reveni cu o poza finala cand voi lua pestii. probabil peste vreo 2-3 saptamini. Sper ca pana atunci acvariul meu sa isi faca ciclul.
Problema este ca sunt puse separate speciile in acvariu si nici ei nu stiu care cu cine se impaca. Mi-ar fi placut si niste gurami neoni si gurami galbeni sau ce culori mai sunt, dar se fac mai mari decat neonii si imi este frica sa nu ii manance. Ma gandesc ca este mai sigur daca iau o singura specie de pesti, dar mai multe culori si cory.
problema mare, nu exista produse ProdiBio numai tetra si din cate am vazut doar pentru curatare. TETRA BACTOZYM asta e singurul de care zice ca e de pornire. Ce porneste, dumnezeu cu mila, ca nu scrie nimic despre produs.