Quote Originally Posted by bicky1310 View Post
Man, rostu la achievements e sa te dai mare ca ai făcut chestii suplimentare in joc pt a le obține. Nu sunt puse sa le primești doar ca il termini. Jocu tot asa il joci și cu si fara ele. Tu in orice găsești o parte negativa. Mai uitate si mai jos ca nu-i 100% gol paharu ăla.
Nu m-ai inteles, imi pare rau, voi incerca sa explic din nou. Te rog sa citesti atent, nu pe sarite.

Nu am spus ca vreau 90-100% doar ca il termin, dar nicidecum in momentul in care vad Credits nu este normal sa am 30%. Vedem problema dintr-un unghi diferit.

Eu stiu ce inseamna sa faci o lista de achievements si crede-ma nu e un singur om in spatele deciziei. Se schimba de zeci de ori inainte sa devina jocul Gold.
Intotdeuna o lista de achievements/trophies trebuie sa fie corect balansata astfel incat sa nu devina fustranta dar nici sa nu dea mura in gura.
Se pierd bani din cauza asta, te rog frumos sa ma crezi, sunt playeri care pur si simplu renunta la joc (deci la a da bani companiei) pentru ca nu vor sa le f_ructe lista de achievements/completion ratio.

Nu glumesc si nu exagerez. Daca nu era vorba de un joc pe care il ador, eu dadeam cancel la precomanda asta, strict din cauza asta ca de 1 an 2 incoace am scazut de la 85% la sub 70% din cauza acestor companii care vor sa demonstreze nimic cu aceste liste de achievements absurde.
La exemplul in cauza, vad ca sunt iarasi multe achievements cu 'All' si punctate prost.
Fa-le, adauga-le in joc dar da-le 10-15G, nu SUTE/ZECI de gamerscore pentru actiuni destinate unui procent mic de playeri.
As vrea sa ma pot exprima si mai corect astfel incat sa intelegi ce spun intr-un mod constructiv, nu reprosativ...

Un exemplu pozitiv este jocul Control, care te plimba prin tot ce are jocul de oferit dar fara sa iti schilodeasca procentajul.
Termini jocul si faci cat de cat si side stuff -> iei 60-70-80%. Vrei sa fi completionist pentru 100%/platina, mai bagi 10 ore, your choice.
In orice caz, nu vezi ecranul de Credits cu 20-30%.

Anyway, sa vina jocul.