Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Care vor fi primele jocuri lansate pe noua generatie de console?
-
Banned

Originally Posted by
Crbl2001
Am renuntat la SP din cauza situatiei in care a ajuns.E plin forumul de aratari ca tine, care creeaza dezgust oamenilor.
Vezi ca eu nu te-am jignit, asa ca inceteaza tu cu insultele.
Asta vara nu era o zi in care sa nu deschizi cate un topic idiot pe Softpedia despre console vs pc, PS vs Xbox vs Nintendo , jocuri retro si alte topice inutile care s-au mai discutat si rediscutat. Erai campion la post-hunting, la pricinuit scandaluri, de aia te-au si banat moderatorii de acolo.Singurul geniu pustiu care se crede pe aici esti tu. Eu nu ma consider deloc un "geniu", ci cel mult o persoana mediocra, "average". Ca daca eram mai sus, nu cred ca mai traiam demult in Romania si faceam parte din inalta societate, valabil si in cazul dumitale.