Quote Originally Posted by Cyrax7 View Post
suntem 7 miliarde de oameni pe pamantul asta, era si cazul sa ne mai triam un pic si acum selectia naturala o sa rezolve idiotii care nu au reguli elementare de igiena so it's all good
Tu presupui ca or sa fie infectati/or sa moara doar cei care nu se spala?

Pe langa faptul ca cei mai afectati sunt batranii, (desi poti sa ai si 25 de ani, pt ca daca ai diabet sau probleme cu inima sau sistemul respirator, esti cam pa) tu nu cred ca-ti dai seama ce inseamna in mediul rural, sa vrei sa faci o baie si sa nu ai conditii, sa nu poti sa te speli zilnic nici macar in lighean, pt ca nu ai apa curenta si trebuie sa cari de la fantana de la cine stie cate sute de metrii, cateva galeti de apa rece ca gheata, doar ca sa ai ce manca/bea, iar dupa 10-12h de munca fizica (ei nu stau la un calculator si dau din degete), nu mai ai puterea sa faci drumu ala cu 2-4 galeti doar ca sa te poti spala.

In Italia, tara care este cu 10-15 ani inainte noastra, situatia e atat de grava incat au inceput sa trieze oamenii de cand vin la spital. Daca ai o anume varsta si dai semne de virus, te trimit sa mori linistit la tine in casa, pentru ca se lupta sa gaseasca paturi si aparate pentru persoanele mai tinere care nu mai pot respira singure.
Pune-te in locul medicilor si fa tu alegerea aia.

Desi cred ca in rromania, o sa fie facuta de verzisori...

Aveti putina rabdare, cateva zile. A "scapat" de putin timp in bucuresti prin amabilitatea catorva oameni care au decis sa minta la venirea in tara. Italia inca are ~1500 de cazuri noi pe zi si sute de morti.
O sa incepem si noi timid, cu 3-5-8-10 cazuri noi pe zi. O sa ajunga un boom cu 500 de cazuri noi pe zi, urmat de primele decese, moment in care se va potoli lumea care facea misto si va intelege ca trebuie sa ramana in casa.

Mai discutam dupa aia.