Quote Originally Posted by memwarrior View Post
...toata postarea...
1.Presupun ca ai tai te-au obligat sa stai cu ei de vreme ce spui asta.Ce legatura are locul de unde vii? Conteaza ca stai la sat sau la oras?Daca stai la sat esti mai prost si mai sarac? Care e ideea ta? Extinde.
2.Da.....si nu.Pe de o parte e greu sa intretii o masina mai ales daca esti tanar si iti sufla vantul in portofel.Ai de schimbat curea, ulei, antigel, cauciucuri, distributie, radiator, etc.Ai revizii de trecut.Plus ca daca ai masina sub 2005....
Combustibilul e si el scump...Dar pe de alta parte sa zicem ca trebuie sa faci naveta, mergi cu bicicleta?Cu trotineta?Cu autobuzul? No waay man.
3.Aici dai dovada de creier ingust si invidie.E problema fiecaruia ce telefon isi cumpara.Te **** grija, ca sa zic pe romaneste?
4.Aici te-ai contrazis de la prima fraza.Si din nou, e problema fiecaruia ce isi cumpara.
5.Din nou, individie, ura, frustrare.
6.Nu toti tinerii vor sa ajunga Mozart.Frecventam cluburile cand aveam in jur de 20 ani, chiar si sub.Si nu am ajuns o lichea, vreun aurolac....Si din nou, probabil ca nu ai fost lasat in club, disco sau ce era pe vremea ta.De aici si frustrarea.
7.Aberezi.Privitul unui film pe un tv cat o fi el de 4k nu se compara cu filmul la cinema.Sorry.
8.Singurul lucru corect pe care-ai spus a fost cel cu selfie-urile.Cam asa e.In rest, aberatii.
9.Incepusesi bine, dar ai dat-o de gard cu epidemia si ww3.
10.Ma bucur ca ai inceput sa dai si ordine tinerilor in ce facultati sa mearga.Dar de ce nu faci si cursurile pt ei?
11.Oamenii sunt liberi sa isi aleaga ce partener vor.Sa aiba copii cand si cati vor, sa fie fericiti.Vad ca pt tine banii sunt pe locul 1
Concluzie : incearca sa scrii atunci cand esti treaz