@Razvan Cablurile nu vor fi eliminate prea curand, cred ca stii deja asta. Nu mi se pare involutie ca pui un cablu de incarcare pentru o perioada scurta de charging. Bateria nu este vreo evolutie. Este la fel de cand o stim, cu mai putina sau mai multa putere. Cand eram mic, mi-as fi dorit sa am un cablu sa bag in Tetris sa il incarc si sa joc in continuare decat sa caut baterii prin casa sau sa ma duc la magazin cand nu mai am.

Ar fi totusi o evolutie sa bage fast charging, in viitor. Bagi cablu 30 de minute, pac 3 ore in plus de joaca. Eu nu am nicio problema cu faptul ca unora le place asa, nu ma impacteaza cu nimic si nu incerc sa conving pe nimeni sa se "converteasca". Ca mi-ar placea mie sa vad asta aplicata si in tabara MS e altceva, dar stim amandoi ca probabil nu se va intampla.

@Monky Nu trebuie sa iei totul la modul asta, ori alb-ori negru, exista si nuante de gri. Tot ce am spus a fost din punctul meu de vedere, am subliniat asta, tocmai pentru ca stiu ca situatia mea nu se aplica tuturor. Nu a zis nimeni sa ai 5 controllere, dar daca vrei sa exagerezi doar de dragul de a o face, e ok, nu ma deranjeaza Chiar si cu un controller poti sa o duci bine (sunt multi care o fac asa si nu vad o tragedie intr-un cablu mai lung), nu mai vorbesc de doua. Nu trebuie sa iei nicio pauza atunci cand le bagi la incarcat, joci cu unul, celalalt e in stand by. E bine ca nu ne deranjeaza claia de fire de la PC, dar ne deranjeaza un cablu de 5 m doar pentru ca il vezi in fata ta pentru cat iti incarca pentru un "full".

Este irelvant pretul unul acumulator. Sunt bani pe care ii dai, nu ii iei. Mai bine dau aia 10 lei prin SMS la un spital.