Quote Originally Posted by wd87 View Post
eu zic sa te mai uiti inca odata la acea lectie

SSD-ul este custom, 12 memory lanes, vs 4-8, 6 priority channels vs 2 intr-un ssd de PC m.2 gen 4, hardware accelerated Kraken decompresie care proceseaza cat 9 cpu cores, interfata I/O -> SSD -> SSD Flash controller totul este custom aici ca sa asigure viteza fara bottlenecks
Man, vezi ca daca cu razvanrazy ti-a mers, la mine e mai complicat. Tu confunzi controllerul acela custom, cu SSD-ul m.2, adica unitatea de storage. Eu despre SSD am vorbit mai sus, si nu e absolut nimic custom la el. Nu are nimeni pe piata nici macar ceva standard la vanzare, si crezi ca isi permite Sony sa fabrice asa ceva? Not a chance. Cel mai probabil va fi un Samsung, Micron/Sandisk/WD.

O sa te rog sa recitesti ce am scris. Nu am spus nici macar un cuvant despre vreun controller. Acela poate fi customizat, asa cum o face AMD/Intel/Nvidia pentru fiecare chipset in parte, de ani buni. Pentru Sony normal ca vor face ceva special/custom, asa cum au facut deja pentru Microsoft. Vand totusi zeci de milioane de unitati prin ei...

P.S. Anyway, nu te mai agita atat. Si eu sper ca Sony sa scoata ceva OK, dar nu mai te stresa pentru ca nu cred ca te plateste Sony nici pe tine, si cu siguranta nici pe mine. Ei nu-s in stare sa arate o consola finala, si tu deja stii cat de bine merge SSD-ul lor. Lucrezi la ei si ai inside infos?