Pacat ca discutiile despre o consola au ajuns atat de tehnice (si recunosc ca si eu am fost atras in "capcana" asta)... Presupun ca sunteti constienti de faptul ca in momentul in care PS5 se va lansa, chip-ul grafic va fi deja "depasit" (doar ce am vazut Assassin's Creed cu target de 30fps). Nu o spun cu rautate, dar trebuie sa fim realisti... mai ales la cat va costa. Raman la parerea mea ca la un joc de consola mai mult conteaza story-ul, gameplay-ul, originalitatea, imersivitatea, simplitatea si lipsa de probleme (drivers, crashes, system hogs, etc.). Plus de asta, Sony se poate lauda cu niste exclusive geniale si va trebui sa se axeze pe asa ceva. Cine vrea jde milioane de poligoane, sa se orienteze spre PC, unde tocmai vine 3080Ti (cu GDDR6, PCIe 4.x, cu 8K60), care probabil va putea randa intr-o fereastra tot ce poate chip-ul grafic gandit de AMD pt. PS5. Si care probabil va costa doar cat 2-3 console PS5. Asa ca, eu vreau sa vad titluri... vreau sa vad gameplay original, vreau sa vad ce se poate face sa ma lase din nou WOW. Unreal Engine V was nice, dar nu a fost nimic WOW pentru mine. Ba chiar mi s-a parut complet lipsit de culoare si foarte fad...

Apropos, se mai stie ceva de urmatoarea generatie de VR?