Single post: Clubul Wii
-
Senior Member
Cele download-able sint jocuri pentru consolele retro majoritatea si jocurile de WiiWare, dupa ultimul update Wii-ul este capabil sa salveze aceste jocuri direct pe SD, nu stiu exact daca se pot juca direct de pe el.
Legat de faptul daca se merita, depinde foarte mult de ce virsta are fiica ta si de genul de jocuri care ii plac. Uite ficamea a capatat Wii-ul la 2 ani jumate a terminat fiecare joc care i l-am dat, inclusiv Zelda (cu putin ajutor din partea mea), insa acum, cind are 4 ani jumate, s-a cam plictisit si am fost nevoit sa-i iau un PS3, pentru ca dificultatea jocurilor de Wii nu o mai satisfacea, se plictisea mult prea repede de ele. In felul asta e si ficamea si sint si eu fericit
.
In general Wii inseamna fun, big fun, cu toata familia, jocurile care merita cumparate nu sint foarte multe deci e usor sa le iei pe toate pe decursul unui an, insa trebuie sa te gindesti la nivelul copilului, daca e super avansat atunci gindestete la un XBOX360 sau un PS3 (a mea a preferat PS3 pentru Litlle Big Planet si Afrika, deaseameni controller-ul de PS3 are motion sensor ceea ce e interesant).
PS: daca te hotarasti la Wii ma poti contacta pe PM sa-ti spun mai in detaliu ce jocuri se merita pentru copii si btw nu se merita sa o modezi ca jocurile pentru copii nu depasesc 60-70ron.