Single post: Star Citizen

1. #31 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Trebuie neaparat sa intrati la conventia ingame "Invictus Launch Week " ! Pur si simplu WOW ! cata munca ! Cum sa nu iti placa sa vizitezi un Mall in stil CP2077 cu tot felul de expozitii! De la arme, haine , armuri, toti producatorii de nave la expozitie ce ofera navele pt inchiriere gratis si binenteles suc si mancare ! am pierdut ziua cotrobaind pe acolo gura casca ! Playerii din sesiune la fel! OMG ! unul la arme 2 haine !am ramas masca ! BV ! Acum inteleg ca jocul asta nu poate fi gata prea curand ! la ce scara se doreste... in 10 ani!
    Jocul este mult mai stabil decat ma asteptam dar... abia acum dupa upgrade-urile facute in ultimul an la PC, jocul in sfarsit arata si se misca cum trebuie pt mine (3440x1440 Very high) . Mi-ar mai fi trebuit vreo 10-20fps-uri dar merge ! ) Gsync save the day ! atasez si cateva SShots poate va va face cu ochiul ! N-o sa regretati daca intrati ingame !
    Attached Images Attached Images 2.jpg screenshot0041.jpg screenshot0033.jpg screenshot0043.jpg 3.jpg