Este adevarat ca uneori sunt acuzati barbati mai mult sau mai putin celebri pentru tot felul de chestii minuscule de catre diferite femei iar asta le afecteaza cariera, viata personala, sanatatea mintala chiar, miscarile pe Twitter #metoo #timeisup au afectat multi barbati ( si femei ) de multe ori cu acuzatii nefondate ba chiar si false uneori. Cancel culture este un lucru destul de nasol in SUA in mare parte pentru ca e greu sa te aperi si trebuie sa fi bine pregatit sa faci fata acuzatiilor, si chiar si asa de multe ori lumea nu te crede ( vezi Johnny Depp ).
DAR, treaba asta are doua taisuri, partea cealalta este ca au fost prinsi foarte multi care au facut chestii destul de nasoale, de la hartuire sexuala pana la viol iar asta nu este un lucru de maturat pe sub covor.
Revenind la frica ta cum ca acest movement va ajunge si in Romania eu zic ca aici nu i se va da atata atentie, aici lumea uita repede, vezi persoanele din BOR care au fost acuzati de pedofilie, multi tin pana si acuma bine mersi slujbe duminica.
Treaba cu Chris Avellone si acuzatiile aduse asupra lui, daca este adevarat atunci este un om deplorabil vis-a-vis de femei si indiferent cate jocuri bune a facut sau a scris acest lucru nu ii iarta greselile.