Dpmdv, e o mizerie ce a ajuns presa americana asa zis liberala- sa defileze cu scandaluri sexuale si sa-si spele rufele in public. Niste oportuniste, ca sa nu le zic c****, care profita de barbati sa acceada in ierarhie sau pozitii, iar cand ajung cu sacii-n caruta, dupa vreo 5-10 ani asa, imediat incep sa arunce cu acuzatii sa-l termine pe bietul om.
E mai rau decat in presa cancanista care baga numai stiri despre divorturi si spalat rufele la TV, dar macar la noi inca nu au ajuns sa demita producatori, politicieni, artisti, sportivi....ma rog, ei ar trebui sa demisioneze oricum din alte motive printre care se enumera incompetenta si coruptia.

L-au terminat pe Harvey Weinstein care a produs cele mai bune filme din anii 1990-2000', filme de o grandoare pe care nu o sa le mai vedem in epoca filmelor CGI.
L-au ruinat pe Kevin Spacey.
Pe unul l-a scos din serialul Flash din cauza unui comentariu homofob de pe Twitter de acum 5 ani!
Era sa-l termine si pe bietul Neil deGrasse Tyson pentru ca a facut o gluma uneia despre tatuajul cu sistemul solar ca a intrebat-o unde este Pluto....acum 10 ANI!
Plus o gramada de sportivi si cantareti cica acuzati pentru viol care au cariera terminata.
Acum ti-e sila sa mai vezi vreun film la cinema sau pe netflix la cat de feministe si LGBT-iste sunt, plus ca sunt niste uscaturi cu prea mult CGI. Nici glume porcoase ca-n anii 90' nu mai au voie sa faca.

Acum vor sa distruga si industria gamingului.


Nu se mai poate asa ceva, mi-a ajuns peste gat razboiul asta dintre sexe si va spun ca barbatii si femeile vor ajunge sa traiasca in societati separate, cu reproducere artificiala si roboti sexuali.
Ori se va ajunge la primul razboi dintre femei si barbati, de pe urma caruia smecherii din spatele cortinei vor profita.