Quote Originally Posted by GamblerRambler View Post
Tocmai de aceea am deschis un topic pentru tema asta....puerila as zice.
http://www.consolegames.ro/forum/f35...curilor-video/

---------- Post added 25-06-2020 at 14:33 ----------

Mi se pare o tampenie: nu mai are voie omul sa faca sex sau sa se duca la prostituate. Nici macar nu a violat. A fost sex cu consintamant? A fost!
Dpmdv, e o mizerie ce a ajuns presa americana asa zis liberala- sa defileze cu scandaluri sexuale si sa-si spele rufele in public. Niste oportuniste, ca sa nu le zic c****, care profita de barbati sa acceada in ierarhie sau pozitii, iar cand ajung cu sacii-n caruta, dupa vreo 5-10 ani asa, imediat incep sa arunce cu acuzatii sa-l termine pe bietul om.

L-au terminat pe Harvey Weinstein care a produs cele mai bune filme din anii 1990-2000', filme de o grandoare pe care nu o sa le mai vedem in epoca filmelor CGI.
L-au ruinat pe Kevin Spacey.
Acum ti-e sila sa mai vezi vreun film la cinema sau pe netflix la cat de feministe si LGBT-iste sunt, plus ca sunt niste uscaturi cu prea mult CGI. Nici glume porcoase ca-n anii 90' nu mai au voie sa faca.

Acum vor sa distruga si industria gamingului.
Barbatii aia nici macar n-au violat!



Da, isi da demisia cel mai bun si cel mai talentat producator fiindca a facut sex cu o prostituata pe care a imbatat-o.

Si vine in locul lui un prost care scoate un film/joc mediocru cu incasari slabe, ceea ce duce la falimentarea companiei.

#logica de progresist!

Nu e de mirare ca americanii au preferat sa-l voteze pe un idiot si badaran ca Trump decat o scorpie ca Hillary.
Lol, ce mentalitate, nimeni nu e de neînlocuit in orice domeniu și nu sunt deloc , dar deloc progresist însă cu astfel de mizerii nu se poate merge mai departe.
Dacă ar fi fi-ta tot la fel ai pune problema ?


Sent from my iPhone using Tapatalk

---------- Post added 25-06-2020 at 14:39 ----------

De fapt revin, este mentalitatea care a adus țara asta in *****, pe sistemul “fura dar face și ceva, e băiat inteligent” sau cum zicea mosu ăla bou(Țiriac) “dintre un prost și un HOT aleg hoțul” total invers fata de ce zicea Iuliu Maniu acum 80 de ani.


Sent from my iPhone using Tapatalk