Quote Originally Posted by Espiritus View Post
Poate e timpul sa treci la Sony și pentru multiplatforms. Ei te vor și te apreciază că român, zic și eu. Mă rog, îți apreciază banii, ceea ce M$ nu face.
E munca mea de 14 ani acolo, am incercat in 2013, nu pot. Atunci trebuia, am fost idiot. Acum... e prea tarziu
Asa sunt eu, sangerez pana mor daca e cazul dar nu abandonez ceva la care am 'muncit'.

Crede-ma, fara ironie desi unii ar spune ca fac troll, ii urasc pe astia din tot sufletul meu strict pentru chestia asta asa cum nu am urat niciodata nimic in viata mea.

Life goes on, voi avea PS5 day one pentru exclusives, ca si PS3 si PS4.
Dincoace, am 200.000+ Gamerscore, e munca mea de 14 ani acolo, sunt achievement whore, sunt blocat pe vesnicie cu nemernicii astia

Quote Originally Posted by Dant3 View Post
Apropos de contat, în ultimii 3 ani au crescut vânzările foarte mult în România. Asta am auzit de la cineva care lucrează la unul dintre cei mai mari retaileri de la noi.

PS: Microsoft chiar da dovada de... mai ales acum când vad și Nintendo în reclamele tv.
Exact, astia sunt ca fata batrana la maritis, ii promiti ca n-o sa doara, are dovezi ca n-o sa o doara si ea tot cu fermoaru tras sta frate. E rea intentie, nu doar indiferenta.
Bine, asta + cladirea din Piata Presei unde zac bashinile pe trotuar... nici nu se vrea, nu se face nimic...
Sa nu se mire ca in iarna vor fi again 8 PS5 la 1 XSX, o merita!

LE:
Scuze pentru off topic, mi-am vomitat fierea iar aici, pe multi nu-i intereseaza!