Single post: 100% Trophy & Achivements Completionists Thread
-
23-08-2020 18:27 #2690 SP
Senior Member
#Hallow Knight - 25 de ore
De mult timp il aveam pe lista pentru ca am auzit multe lucruri bune despre el, dar in final mi s-a parut mult supraestimat - un joc okay, putin peste medie. Trofeele pentru a colecta absolut fiecare lucru ascuns prin harta enorma a jocului sunt greu de luat fara un ghid, iar trofeul pentru a termina boss rush (toti 50 din joc plus inca cativa extrem de puternici, o singura viata) duce dificultatea la 9/10. Daca intrati pe psnprofiles o sa vedeti ca raritatea sta la 10%, deoarece exista un glitch prin care poti ajunge invincibil. Marea majoritate a celor care au terminat jocul au folosit asta. Desi necesita cateva inputuri frame perfect, ramane singura optiune rezonabila pentru cine nu vrea 100 de ore de practice pentru un singur challenge.
#Maga Man X Legacy Collection 1 - 25 de ore
A fost o placere sa termin din nou jocurile copilariei. Colectia nu are trofee nebune, in principiu trebuie terminate toate jocurile. Ma rog, fiind de pe vremea in care se faceau jocuri grele e si asta o provocare, dar sunt destul de scurte si liniare.
#Horizon Zero Dawn - 45 de ore pentru platina, inca 6 ore pentru DLC
La mai bine de 2 ani dupa ce am luat platina, am vazut editia completa la un prieten si am imprumutat discul ca sa joc si eu DLC-ul si sa fac 100%. Trofeele sunt standard pentru orice open world modern: misiuni secundare, colectibile, cateva de combat, level up etc.