Single post: The Last of Us: Part II / Remastered
-
28-08-2020 12:49 #1145 SP
Senior Member
OK dar 3 luni de zile de la o lansare nu e foarte mult timp, multi așteaptă un preț bun că să-l joace! Desi l-am jucat eu zic ca pt unii nu strica sa se bage spolier tag ca doar nu-i greu!
Nu stiu cum unii pot fi asa de butthurt si parcă o iau chiar personal, mami mami Ionel mi-o stricat mașinuța!! Sa stai sa te gândești inapoi la un joc si să-ți vina rău? Chiar așa va stresați din nimic? Va omorât Naughty Dog ceva membru de familie? Vai nu mai cumpăr nici un joc de la ND, ce măgari prosti dar totusi sa stiti ca jocul a fost de nota 10. WTF, ori are 10 ori iti vine rău de la el !
Am mancat specialitatea chef-ului, am vomitat apoi de la gustul mâncării dar totusi a fost de nota 10! WTF, make up your mind!
Desi ND ne-a dat jocuri super bune pana acum nu le mai luam jocurile ca ne-au umilit sentimentele cu ultima lor opera 
Asta e ca si in realitate, faci bine toata viata cuiva apoi ii greșești putin si dă cu piciorul in tine. Eu unul de abia astept un nou joc de la ei dar stiu ca altii se bucura si de FIFA de la EA!
Au făcut jocul cum au vrut organele lor, nu a fost pe lungimea ta de undă asta e, move on nu te mai simți de cacao fara motiv. Nu tot timpul primești girafe, loool.
Nu putem avea la cerere trandafiri pe teren radioactiv si acadele roz într-o lume monochrome, loooool.