Single post: The Last of Us: Part II / Remastered
-
28-08-2020 17:33 #1153 SP
One Man Army

Originally Posted by
Espiritus
Mereu am zis ca un produs trebuie evaluat obiectiv. Nu imi place plotul de la jumatate incolo. Adica mie personal nu imi place plotul de la jumatate incolo. Nu vad niciun sens in toata povestea asta, nicio invatatura, nicio concluzie. Dar asta nu inseamna ca povestea nu este spusa bine. Dezvoltarea personajelor este impecabila (chiar daca sunt personaje cu personalitati de *****), pacingul mi s-a parut bun si poate ca sunt oameni care rezoneaza cu psihopatii din a doua jumatate, nu stiu. Oricum, ideea e ca exista o diferenta clara intre subiectul unei povesti si calitatea povestii. Subiectul ma lasa rece, insa povestea in sine este spusa aproape impecabil, in afara de Joel.
Mai simplu, in alte cuvinte: daca jocul asta nu se numea The Last of Us 2 si avea alte personaje, mi-ar fi placut si mie.

Sunt de acord cu ce spui... mai putin partea legata de poveste care dupa parerea mea este spusa prost tocmai pentru ca a fost scrisa prost. Oricum o dai la intors tot la finalul ala execrabil ajungi + multe alte lucruri fara sens si iesite din comun (in a bad way)... tu singur ai dat mai multe exemple in post-ul original.
L.E.:
Cum nu este nici o invatatura la finalul povestii?
Nu ai auzit ca bro?