Dezamagire totală toată prezentarea, de fapt tot ce face Sony in ultimul timp e dezamagire totală, au la marketing niste oameni buni de concediat! De când am auzit cum că televizorul lor flag ship XH95 de anul asta nu are porturi HDMI 2.1 si ca fratele din clasă mai joasa XH90 are m-am intrebat ce naiba fac ăștia.
Jocurile prezentate is bune de băgat in dosul lor, looool. Call Of Duty pt PS5 cu grafică mai proasta ca multe FPS pe PS4, incep iarăși cu remasterizari gen DMC5 si remake-uri ca si Demon Souls si cer prețuri de 79 euro pe ele, cer banii aia pe jocuri gen Sackboy si Destruction All Stars? Ohh si ce anunț super la un joc, ne areți sigla la GOW.

Puteau prezenta consola si sa fi fost arătată din mana cuiva precum au făcut-o la PS4, sa vedem si noi cum e OS si ce mai stie. Faci reclama la o telecomamda pt media si nu ne areți daca acel UHD Blu Ray player citește Dolby Vision si Atmos, nu ne arăți pentru ce ne-am arunca sa luam telecomanda? Nu vorbesti mai mult despre sunetul ala 3D, nu areți un joc demn de spus ca e next gen, nimica?

Mi-am luat acum două luni un OLED cu gandul la PS5 dar mai puteam aștepta linistit cu schimbatul televizorului, totusi nu regret ca l-am luat, l-am prins la pret bun si filmele 4K in Dolby Vision si HDR 10 sunt misto si trecând de la televizor simplu 1080p e spectacol dar totusi ma gandeam sa am televizor apt pt next gen gaming.

Am fost mega super mulțumit de PS3 si de aia am luat PS4 day one comandat de pe dincolo ca aici ioc stoc dar sincer PS5 nici nu-mi mai vine să-l iau la lansare, daca as fi avut PS4 Pro si nu Vanilla nici nu as fi stat pe ganduri sa zic pas si sa o fi cumpărat la anu cândva, chiar si asa nu cred ca ma arunc sa o iau day one.
Am mai zis, astia creaza hype pana isi pierd acel hype, pot anunța și ca se lanseaza cu ce stiu eu ce joc mișto surpriză că mi-a pierit destul de mult interesul față de ei si felul cum isi prezintă produsul!