Single post: Clubul PlayStation 5
-
17-09-2020 15:43 #2274 SP
Member

Originally Posted by
Xander Ro
Ma bucur ca au anuntat in sfarsit pretul si data lansarii ca sa se linisteasca lumea.
Prezentarea mi s-a parut in nota celorlalte, nimic super negativ dar nici wow... o prezentare.
Ce ma intristeaza este ca nici la XSX nici la PS5, un user normal nu are un motiv concret ca sa aiba aceste console day one pentru ca vin fara jocuri exclusive.
Tot ce a fost prezentat pana acum la SONY/MS este ok, dar o gluma in raport cu ceea ce ar fi trebuie sa insemne un Launch/Day One Exclusive Title.
La hardcore gamers care vor sa joace orice titlu multiplatform day one la cea mai intalta calitate treaba este diferita, vor curge precomenzile day one anyway, iar SONY si MS stiu asta.
Eu personal abia astept sa joc noul Call of Duty Black Ops Cold War si Assasins Creed Valhalla pe XSX, but it's not enough...
Nefericit este ca de cate ori una din cele 2 companii calca stramb, cealalta i-o dadea cu ceva grav, incerca sa impresioneze, sa pluseze cu ceva big.
Acum, din pacate, ambele companii par plecate cu sorcova, Microsoft si-au bagat puii in exclusive definitiv si privesc catre viitor, iar SONY fac exact ce au facut dupa succesul cu Playstation 2, adica traiesc din inertie si aroganta si au impresia ca li se cuvine totul.
Deci dacă îl mai aud pe careva că spune "nu sunt destule jocuri de jucat pt. anul ăsta" indiferent de ce consolă alegi, fac cu capul... 
Doar alea două pe care le-ai menționat cred că sunt îndeajuns să îți ocupe timpul dacă vrei să le joci serios și nu "speedrun pe Easy mode să termin cât mai repede să pot să îmi dau cu parerea pe formuri și să mă uit la review-uri cu spoilere pe Youtube". CoD pe lângă campanie are un multiplayer robust pe care o să îl joace mulți foarte mult timp, nu o să suferi că nu găsești persoane la machmaking. AC: Valhalla sigur o să aibe un story mai lung de 10 ore și side questuri ca să îți ocupe destul timp și după campanie.
Și să nu îmi spui că doar astea 2 sunt de genul tău pt. atunci problema e la tine că ai un grup limitat de francize care te interesează.
Nu ai jocuri mai vechi la backlog sau pe care nu ai dori să le rejoci cu niște îmbunătățiri? Mai ales dacă alegi XBSX.

Originally Posted by
KurtKnispel
Ar fi interesant dacă ne-ar explica acești „jucători hardcore" cu PC-uri în dotare și despre nesfârșitele probleme de optimizare ale jocurilor, crash-urile constante și nervii inutili. Asta ca să aflăm și noi ce înseamnă să fii gamer adevărat. Poate unii vor să afle cu ce se mănâncă conceptul de mAsTeR rAcE și doresc să schimbe tabăra.
Să nu mai vorbim de zeci de launchere pt. jocuri... Vrei să joci RDR2? = Rockstar Launcher, Steam le are pe toate, mai puțin alea care se găsesc doar pe Epic Gamestore sau GoG... and the list goes on (Origins, UPlay, etc.)