Precomenzile sunt multe, dar daca amana lansarea din cauza cresterii cazurilor si agravarii recesiunii , cam ce crezi ca ar putea urma?
In afara ca producatorii vor trebui sa inapoieze banii clientilor.

Eu vorbesc oricum de ce va fi din octombrie-noiembrie incolo, mai ales in noiembrie cand se vor lansa consolele....... cand o sa dea sezonul gripelor si racelilor, si organismul uman va fi mai vulnerabil la COVID.
Ce am vazut in Italia (faza cu bisericile, stadioanele si spitalele pline de sicrie) prin martie s-ar putea sa se intample in toata lumea in lunile urmatoare. Epidemiile lovesc cel mai tare in toamna-iarna, cum s-a vazut si la marea gripa spaniola, care tot in ultima parte a iernii a debutat. A fost o evolutie similara cu ce s-a vazut asta-primavara si asta-vara. Apoi a venit valul 2 din toamna-iarna.
Momentan, situatia e inca chill, e inca cald, e mijlocul lunii septembrie.
Multi dintre cei care au iesit la terase, la plaja in vacante, la picnic, s-ar putea sa aiba virusul in ei deja, sa fie asimptomatici, dar din octombrie-noiembrie incolo, cand vor scadea temperaturile, virusul sa-i loveasca fix atunci.
Pe multi o sa-i doara prostia pentru ca au iesit la plaja fara masca in vara asta.

La marea gripa spaniola, valul 2 din toamna-iarna a fost cel mai nimicitor, atunci au murit cu milioanele ! Si vedem evolutia numai din orasele din tarile dezvoltate. Nu vreau sa induc panica, dar trebuie sa fim precauti si realisti, atata vreme cat nu avem un tratament sau un vaccin eficient impotriva coronavirusului.