Single post: Demon’s Souls Remake
-
Senior Member
^tl;dr: Acelasi lucru pe care l-am spus si eu mai demut, jocul nu arata next gen si ar putea la fel de bine sa fi rulat pe un PS4, chiar daca nu la 4K 60Fps. Oricum se vor ataca fanbotii si ma astept la un reply de 3 cuvinte scris la misto de ceva pseudo-game-devi-wannabe despre cum nu am idee cu ce se mananca un motor grafic, dar bineinteles fara argumente concrete despre ce anume din aceasta prezentare NU ar putea rula pe un PS4 si de ce (in afara de iluminare). Chiar si asa o sa las eu cateva randuri. 
Din punct de vedere grafic, trailerul asta e la nivelul unui joc bunicel de PS4 la care au adaugat ray tracing.
- mesh-uri statice pe haine/armuri/iteme, nu sunt afectate de forte fizice
- iarba este complet statica, nu e miscata, aplatizata, rupta de inamicii care cad pe jos sau de personajul care alearga prin ea
- efectele de particule sunt generate cu acelasi sistem clasic folosit in ultimii 10 ani, adica sunt pur vizuale fara a interactiona cu alte obiecte din scena (vezi sangele care curge din inamici si dispare ca prin minune in aer, nu pateaza nimic)
- animatiile obosite, arata mai degraba ca ceva ce ar fi folosit un indie dev acum 7 ani la finalul PS3; daca vreti sa vedeti cum ar trebui sa arate animatiile in 2020 cautati Kena sau, de ce nu, jucati TLOU 2
- iluminarea este superba, se vede potentialul componentei de ray tracing: de fiecare data cand vad cate un loc cu foc ma surprinde cat de bine arata intreaga scena datorita luminii