Au dat email la 21.10 ca daca mai vrem consola trebuie sa platim acum. Peste 28 de minute au dat alt email ca... hai pa.
Deci nu conteaza cand ai dat precomanda, daca n-ai fost geana pe email in alea 28 de minute, pa.

Emailul lor - nr.2
"Din acest moment, orice precomanda plasata pentru Xbox Series X fie cu plata online, fie cu plata ramburs, din pacate va fi livrata la inceputul anului viitor

Multumim frumos pentru intelegere si ne cerem scuze pentru neplaceri!
Suport clienti
JRC Gamecenter"

Le-am dat mail:

"Buna seara,

Ceea ce ati facut este de o mojicie fara egal.
Primul mail l-ati trimis la ora 21.10 iar peste 28 de minute ma anuntati ca daca nu am fost la calculator IN MOMENTUL ALA e treaba mea, sa ma descurc.
Practic nu tineti cont de toata lumea, este primul venit primul servit, scapa cine poate, important este sa va luati dumneavoastra banii cat mai repede.

Banuiesc ca v-ati asigurat in avans sa trimiteti aceste emailuri cu ultimatumuri la o ora total necorespunzatoare seara, cand orice om trecut de 18 ani care are familie si responsabilitati sa NU FIE instant atent la email astfel putand dumneavoastra sa faceti o 'selectie naturala' care sa nu va pateze imaginea.

Un telefon nu se putea da ziua cand puteam sa fim cu totii informati in ordinea precomenzilor deoarece mi s-a transmis pe email acum cateva luni ca dumneavostra refuzati sa comunicati prin telefon, desi el apare pe site la sectiunea Contact.

In ordine, va multumesc ca n-ati vrut sa imi luati banii, va promit ca este ultima oara cand va mai deranjez.

O seara placuta,
Cineva care a vrut sa va fie client fidel"