Avem niste guvernanti absolut imbecili si un presedinte tras pe acelasi calapod. De acolo pornesc multe.

Sa ne aducem aminte cum acest vesnic adormit numit Iohannis ne spunea ca nu e decat o simpla raceala, nicidecum un virus mortal.

Ministrul sanatatii zicea acum cateva zile ca testarea nu e o solutie, in timp ce OMS spune clar ca testarea masiva si izolarea grupurilor vulnerabile sunt singurele solutii pentru stoparea bolii.

Vor sa inchida tot ce misca in tara asta, dar organizeaza alegeri in decembrie. Pentru ca de ce nu. Nici macar sa se potriveasca in minciuni nu sunt in stare. Rosteste Orban o chifla, peste doua ore e contrazisa de vreun ministru sau presedinte.

Acum sa suporte scatoalcele, evident ca lumea s-a prins ca decidentii manipuleaza precum gazetele sovietice. Sunt foarte multi care pun botul la stirile "oficiale" sau de genul celor care n-au vizionat niciodata un comunicat serios de tip OMS, si se informeaza excusiv din propaganda TV autohtona.

In tarile cu apa calda oamenii isi pun intrebari, ies de cateva luni de zile la proteste, nu se lasa dresati precum ultimele turme de mioare ratacite.