Quote Originally Posted by fdkenzo View Post
Iar eu citez inca o data, cum sunt aceste doua console “full RDNA2” daca ele nu suporta infinity cake?!

Si inca o chestie, daca Sony nu a venit cu nimic de declarat, nu a facuto pentru ca nu este nevoie, in speța, era vorba de XSS si XSX, nu de PS5.
Daca e sa punem problema asa, cum putem sti ca PS5 nu este cumva RDNA3?! Ca totusi nu a iesit nimeni sa zica nimic si zvonuri tot au fost...

Pe bune, hai sa gândim putin, toate consolele sunt RDNA2! Si citind ce ai scris in postul tau nu fac decat sa imi arate ca nu prea ai treaba cu partea hardware.... (ori troleZi sau esti plin de sarcasm, ca se pare ca tu stii mai multe decat Lisa Su).

Numai bine!
Tu vorbesti de RDNA3 si-mi spui mie ca trollez? Funny!

BTW, e infinity cache nu cake....vad ca nici tu nu prea stai bine cu hardeware-ul! si series x probabil ca nu are denumirea asta pentru ca nu au fost lasati de AMD sa o foloseasca pana la lansarea oficiala dar, in prezentarea din martie a consolei de pe digitalfoundry au spus: Xbox Series X has a total of 76MB of SRAM across the SoC - 12MB of that is the CPU & 5MB of it is the GPU l2 cache) cu restul de 59MB SRAM nu stiu ce fac, ca eu nu sunt insider Microsoft cum esti tu la Sony dar...de ce nu ar putea fi folositi si acestia in scopul unui Infinity cache?

iti recomand calduros sa citesti acest articol https://www.eurogamer.net/articles/d...s-x-full-specs

Si ca o mica paranteza, sunt fanboy Sony si al ecosistemului lor (ps2, 3, 4 pro, psp, vita, bravia, xperia) dar generatia asta de console, pe hardware cel putin, e zero contest! La software se joaca insa astept ps5 pro, cand probabil vor adopta si features lipsa si vom avea si 4k nativ cu 60fps in toate titlurile!
Seara faina!