Forumul nou e mort de-a binelea.
Mai posteaza la modul activ doar doi moderatori si trei useri.

Pe Softpedia e si acolo cam jale ca majoritatea celor care activeaza sunt pensionari sau provinciali de 40-50 ani: mai rasar vreo cateva topice despre tigle, radio, pompe, biciclete, muzica veche, trenulete, tramvaie, fotografii, casa la curte, boilere, pietre la rinichi, prostata, regim alimentar fara sare, microcipurile 666, masele, in rest tot forumul se centreaza pe discutii de Politica, ca grosul activitatii de acolo vine. Nu stiu ce se vor face avand in vedere ca urmatoarele alegeri vor mai fi abia peste 4 ani.
Pe Hardware/Software mai sunt unii care deschid topice despre costul PC-urilor si doamne fereste sa ajungi sa le ceri sfaturile de la softpedisti ca ti-o iei rau de tot. Unii se plangeau ca s-au fript ca au luat sursa gresita si incompatibila cu PC-ul ascultandu-i pe "expertii" de acolo.




Gamerii zoomeri de noua generatie nu sunt interesati de crearea unei noi comunitati mari si monopolizante asa cum era Computer Games sau Softpedia, ci prefera sa fie imprastiati cand pe Twitch, cand pe Discord. Majoritatea prefera sa faca vlogging pe You Tube si sa-si afirme parerile pe acolo.