Repet, nu toti trebuie sa-si ia consola... Sau iphone sau masina...

Daca te plangi ca ai salariu mic si totusi te arunci la consola de 2500 de lei, nu cred ca Sony e vinovat ca tu nu ai educatie financiara si nu ai economii din care sa iti iei ce iti doresti.

Si da, eu am precomanda platita integral atunci cand a fost cazul. Aveam in contul de economii, am facut transfer instant si am achitat. Stiam din 2019 ca se lanseaza consola holiday 2020 si atunci am facut de asa natura sa am banii aia cu cel putin 2 luni inainte pentru ca anuntasera ca nu vor fi multe bucati la lansare si voiam sa ma asigur ca prind la precomanda.

Ar fi fost mai ok sa nu fie platita integral precomanda? DA!

Dar asta a fost situatia, nu ma plang. Sunt in cazul norocos in care nu stau in aia 2500 lei si daca m-ar fi interesat si Series X as fi platit-o si pe aia in avans daca aveam posibilitatea.

Sa inteleg ca suferi de analfabetism functional sau doar analfabetism? Am scris mai sus ca nu ma numar printre cei cu salariu mic dar chiar si daca aveam salariu de sute de mii de euro, nu vreau sa ii sustin pe Sony in a face astfel de mizerii.
Iti dai aere de om intelectual si calculat, la finalul zilei ne auzim pe 19, eu imi tin banii blocati 1 zi maxim 2 , tu ti i-ai tinut 60 de zile