Quote Originally Posted by mladin86 View Post
Deci voi vreti consola cu japca ca ati intrat primii in tombola ... acum inteleg dc atata gargara ...

Faceti ce credeti ca trebuie facut dar nu mai tot plangeti aici ... s a inteles ce doriti voi cei ''anti-tombola''

Vai dar eu am dat primul si nu am stiut ca e tombola si acum vreau comanda ... am fost inselat ... dar nu vreau banii inapoi

Uite ca e TOMBOLA si gata! Singura varianta sa fie sanse egale pt toti ! Eu m am inscris la tombola si nu mi convine voua sa va dea console ca ati intrat primii si nu ati stiut si vai! Mintiti si va victimizati ! s a discutat cu orele inainte aici ca Altex face tombola.
eu unul nu am o problema, eu chiar m-am inscris constient in tombola pentru ca nu am fost destul de rapid. insa inteleg frustrarea anumitor oameni care aparent nu stiau despre ce e vorba. ce e mega enervant e ca nu au anuntat ei oficial pe site din timp ca sa nu mai stam 64587397 de tampiti facand refresh la pagina toata ziua ce stiri se posteaza pe site-ul x sau y, nu ma intereseaza, pana la momentul oficial alea sunt doar zvonuri la fel ca cele cu "am eu un prieten care are o matusa si zice ca la ora 12 dau drumul la comenzi".