Oricum ar fi dat-o, tot ar fi fost persoane nemulțumite. Trăim niște vremuri ciudate, în care suntem forțați să stăm în case, devenim mai irascibili si ne canalizam energia pe ceva care sa ne faca sa ne simtim mai bine (shopping, gaming, trolling etc.).
Din toată harababura asta Sony o sa iasa in câștig, o sa mărească hypeul pentru consola lor.
Imi aduc aminte ca am fost la lansarea PS4 din Orhideea si l-am luat si pe tata după mine doar ca sa am o sansa in plus sa pot cumpara consola aia aniversară (bineînțeles că nu am câștigat nimic). Astăzi nu mai sunt asa, astept sa merg in magazin și să îmi aleg consola dintr-o grămadă de cutii suprapuse ("Pe aia de acolo o vreau"), preferând să îmi aleg norocul cu propria mână.
Cat despre tombola in cauza, o sa isi spuna parerea instituțiile abilitate, dar parca vad ca cei care nu au câștigat o sa fie sunați si sa li se propună sa mai aștepte gen 2 săptămâni sau 1 luna (până la următoarea livrare), iar ca atunci sa primească si ei consola.
O sa fie foarte interesant atunci când se va lansa varianta pe negru câți o sa mai cumpere încă 1 PS5, doar asa ca pe negru e mai frumos.