Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
Nu-ti inteleg thread-ul si postarea. Ce cauta toate acele videos din joc, daca tu nu discuti despre joc?
E viziunea celor de la CD Projekt privind viitorul.

---------- Post added 21-11-2020 at 09:57 ----------

Quote Originally Posted by ymess View Post
- școala online nu e școala, e o bataie de joc. Cine nu e de acord nu trăiește în realitatea țării noastre.
- așa e, s-au făcut progrese pentru cancer. Dar inca se mor cu milioanele. Inca se mor cu milioanele din accidente rutiere anual. De ce să facem mașini zburătoare când în continuare cele terestre omoară atât?
- nu ar trebui că noi din est sa ne ocupam de probleme din vest. Zic in general, de exemplu de proteste din SUA, de rasism sistematic și alte prostii. Problema noastră celor din est e sărăcia. Suntem secole distanta să ne punem problemele astea din vest.
- Boli mintale: am tratat unele, dar atunci de ce depresia și numărul de oameni suicidali e la record maxim?

-In Romania poate, e o bataie de joc si in format online, era o bataie de joc si inainte. Dar eu vorbesc strict despre tarile dezvoltate. Cyberpunk 2077 se desfasoara pana la urma in CALIFORNIA, nu in Rromanistan.

-E treaba lor si ce stil de viata nesanatos duc. Si cum circula. Dar majoritatea oamenilor o duc mult mai bine decat bunicii si parintii lor.

-Cu siguranta vor fi existente. Dar pentru cine face parte din clasa de mijloc si clasa de sus, viata se anunta si mai frumoasa decat era inainte. Poate chiar si saracii isi vor permite chestii pentru care inainte era un lux. Pai isi permitea saracul televizor color, telefon mobil si internet acum 20 ani?

-Anxietatea si depresia au fost dintotdeauna si vor mai fi.
Desi am impresia ca in viitor se vor rezolva daca ne vom implementa cipuri in creier de tip Neuralink.