Revenind pe topic, ieri am pățit că am inserat disc-ul la Spider-Man MM și apoi Demons Souls și a început să se reinstaleze cu toate că jocurile deja erau instalate de Vineri și le-am și jucat cateva ore. După ce s-au instalat a 2-a oară mergeau bine, dar am citit pe net că au avut și alții problema. Unii spun că ar putea să fie opțiunea de ”Disk eject” care odată cu ejectarea discului șterge și jocul de pe SSD. Nu știu dacă e confirmată. Asta e singurul thread unde am găsit că semnalau problema și alții: https://www.reddit.com/r/PS5/comment...ng_themselves/

Ce credeam eu că face figuri e că Sâmbătă am conectat un HDD extern cu jocuri ps4. Am crezut că de la aia e, dar nu am reușit să confirm. O să încerc să rulez un joc de pe HDD extern apoi să rulez un joc ps5.

Totodată, Demons Souls când s-a reinstalat arăta că are datele necesare pt. a rula jocul și că downloadează în background restul, dar bara aia albă s-a blocat la secțiunea de ”data required to play the game” până ce restul downloadului funcționa. Nu am putut intra în joc până ce nu s-a downloadat de tot și nu am dat un restart la ps5. Se tot bloca în splash screen (poza cu cover-ul jocului). După restart totul mergea ok.

Ce am mai observat e că după toate astea secțiunea Other de pe SSD s-a mărit substanțial cam 30GB în plus. Nu știu de ce. Timpul de clips mi-e setat pe 30 minute, deși Vineri/Sâmbătă era doar 29GB.