am uitat sa posetez. Am reusit conversia cu cod cdkeys MEA dar a fost un pic de chin.

Am luat 2x12 Gold
Am setat tara la cont microsoft, adresa de billing si delivery la cont, regiunea la Windows, curatat istoria de location la windows, vedrficat ca aplicatiiile nu pot folosi informatia de locatie, setat locatie default,si conectat cu VPN, toate astea pe Africa de Sud(pt ca engleza). Poate am exagerat, dar am vrut sa fiu sigur. Delogat si relogat de pe store Windows cu toate de mai sus facute si redeem a mers.(doar cu regiune windows nu a mers)

Resetat apoi totul pe US cum era inainte si incercat redeem Ultimate 1$. Nu a mers. Am contactat support. Au zis ca nu se poate din acelasi motiv pt care primeam eroare si ca nu pot face nimic. Subscriptionul de gold e pe alta regiune comparat cu regiunea de care iau ultimate si au zis ca daca vreau pot cumpara un cod voucher de RSA si sa activez acolo.Aveam deja 10USD in contul USA si speram sa pot folosi pa aia. Nu m-am complicat cu cod valoric RSA.

Am luat 1 luna de ultimate global, de data asta, de pe cdkeys si cu asta a mers fara probleme activarea.

Rezultat 12+1+12+1+1+1(am putut face din nou chestia cu subscription on/off) +1 month free de pe consola = 29luni ultimare la:2x150(gold) + 55(ultimate) = 355ron .... a meritat dpmdv