Quote Originally Posted by VictusG View Post
Nu mai fi arogant, ca nu iti sta bine
Tu probabil ai prins consola, si eu la fel, dar sunt multi care nu au avut noroc si nu inseamna ca trebuie sa facem misto de ei, iti dai seama ca sunt nerabdatori si intreaba si ei.
Salut,

Nu am prins consola, nici n-am vrut să o prind. Din principiu nu mă arunc la pre-order la new hardware. Vezi deja discuțiile că unele PS5 au alt cooler (mai zgomotos) față de altele sau cazurile de bricking cu Miles Morales și pus pe sleep mode.

Aștept la anul o ediție limitată, când va mai trece niște timp și știu că e sigură și e și stoc. Am backlog de jocuri pt următorii 2-3 ani pe care PS4 Pro le duce liniștită, deci nu mă plâng. (TV mai bun îmi trebuie întâi și după aceea PS5. Că doar nu-ți iei PS5 să te joci pe Full HD și diagonale de 30 de inches.)

Fac exerciții să înțeleg nerăbdarea unora, dar cu siguranța nu e aici thread-ul potrivit să și-o exprime. Că nu le vinde userul ATX-MG el personal. Eu mă minunez cum își rupe el din timp în timpul programului lui normal de lucru să răspundă aici, dar alții tot sunt nemulțumiți și postează aceeași întrebare care a mai fost pusă deja de 3-4 ori înainte, poate în aceeași zi.

Eu d-asta invit la răbdare și așteptări realiste și corespunzătoare. Poate îi sar dracii omului și nu mai răspunde la nimeni, să vedem care mai comentează atunci... Defapt sunt sigur că vor fi unii care vor crede că li se cuvenea suportul dat de om pro-bono.

My 2 cents...