Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: PS5 - achizitie din Romania
-
10-12-2020 21:27 #3054 SP
Junior Member

Originally Posted by
postelnicuadi
Verificati comenzile la emag, am cunostinta cu comanda facuta la 15:17 si anulata fara nici un motiv, a vorbit la call center si nu apare motiv pentru anulare. Avea factura, garantie si mesaj sms cum ca comanda e pe drum... vai si amar
Aceeasi chestie s-a intamplat si la mine. la 15:17 am plasat comanda, s-a confirmat totul foarte rapid, produse in drum spre showroom arata.
Am sunat pe la 15:30 la eMag sa verific, persoana de acolo mi-a zis ca totul este in regula si confirmat, livrarea in showroom pe 12.10 cica.
La 18:54 am primit banii inapoi pe card fara nici o explicatie.
Am sunat din nou la eMag, iar persoana de acolo vede ca e anulata in sistem, fara nici un motiv. A ramas ca ma anunta cel tarziu maine.
In continuare, imi arata in contul eMag ca produsele sunt in drum spre showroom.
UPDATE: Am fost sunat de la eMag acum. Aparent a fost o eroare de sistem. Am inteles ca au console in stoc furnizor si urmeaza sa intre in posesia lor. Mi-au refacut comanda, avand status: comanda plasata si urmeaza sa imi comunice un timp de livrare. Acu ce sa mai zic, o fi bine o fi rau..