Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: PS5 - achizitie din Romania
-
11-12-2020 13:27 #3098 SP
Member

Originally Posted by
Vortex66
Man, nu era niciun bot.
Terminati cu teoria conspiratiei. Din 8000 de oameni care erau pe pagina in acel moment, au prins 300. E matematica. Cum a zis si colegul mai sus, si eu mai aveam timp sa iau una, dar m-am limitat. Stocul a durat vreo 20 de secunde bune, daca nu 30. Mi-a luat efectiv 5-6 secunde sa adaug in cos si sa dau finalizeaza.
Am prins de 4 ani de BF de fiecare data(cu exceptia unui an) si acum PS5ul. E vorba de cat esti de obsedat si dedicat sa prinzi.
E ca si cum ai pune 300 de steaguri in desert desert intr-un punct. Apoi ai pune 8000 de oameni sa alerge si sa ia cate unul. Evident ca cei mai rapizi, vor fi cei ce vor pune mana pe ele.
Daca stat de cu o noapte inainte si dat refresh incontinuu nu inseamna ca iti doresti ceva atunci probabil ca nu o doresc destul, ca nu am dat refresh la 2 secunde in loc de 5 si nu mi-au ajuns 30 de secunde sa finalizez comanda - desi eu am avut la dispozitie 10 - probabil ca din nou, internetul meu si metoda mea de a da refresh sunt gresite.
Si aparent in opinia unora nu sunt paisonat de gaming, pentru ca nu am dat refresh la doua secunde. E adevarat. Sunt eu de vina am acceptat. Sunt prea incet. Si nu destul de obsedat/dedicat.
Ok, poate nu era nici un bot nu am cum sa dovedesc asta si deja las mai mult dezamagirea si frustrarea sa vorbeasca in loc sa gandesc logic.
Nu incerc sa dau vina pe nimeni, e clar ca e numai vina mea, doar imi impartaseam experienta personala in legatura cu incercarea mea esuata de a cumpara consola.
Sunt foarte paisonat de jocuri, dar pare cam irelevant, aparent nu sunt destul de pasionat.
Felicitari celor care au reusit sa cumpere. Game on...