Single post: Cyberpunk 2077
-
Member
Cyberpunk 2077
Ce discrepanta intre AIA platiti sa vorbeasca frumos, aka “influencerii” si userul de rand.
Bineinteles, ca noi astia care ne-am aratat nemultumiti suntem niste batuti in cap, tipic “gamerilor anului de gratie 2020”. Ma bucur ca din ce in ce mai multi spun ceea ce si eu am spus. La un moment dat, incepusem sa cred ca sunt eu razna.
Pacat, mare pacat. Jocul are potential masiv. Grafic, in unele locatii gen “Lizzie’s Bar”, chiar arata acceptabil spre bine. AI-ul este imbecil, intr-adevar. Am lasat masina de-a latul soselei si toti din trafic asteptau dupa mine. 20 de minute m-am plimbat “on foot”, cand am revenit, erau toti cum ii lasasem. Nimeni nu incercase sa ma ocoleasca si sa-si vada de drum. Gunfight-ul mi se pare...decent, eu oricum vreau sa ma axez pe stealth mode, asa vad un nomad.
Ma enerveaza ca nu pot previzualiza echipamentul inainte de a-l cumpara. De ce?!
Masina are un mod ciudat de a se controla. In loc sa ai 3 comenzi: accelerate/reverse/brake, ai doar doua, accelerate/reverse si pe mine ma cam incurca for some reason.
Cu toate astea, consider cu tarie ca jocul are potential, multe din chestiile care ma enerveaza se pot repara si cred ca CDPR o vor face. Din pacate, nu poti lansa jocul in stadiul in care este acum. Nu poti! Dar... e foame de bani, se pare. Ei nu realizeaza ca vor fi afectati pe viitor de chestiile astea, lumea nu-i va mai privi la fel.
Deranjant este si embargo-ul Metacritic, au pus doar review-urile “influencerilor” si pe omul de rand l-au blocat pana recent. Urat, alta chestie care va atarna greu.
Sent from my iPhone using Tapatalk